Skip to main content

berjaya

MENJADI seorang usahawan di era COVID 19 bukanlah satu perkara mudah apatah lagi berjaya buat sales juta-juta ringgit. Ramai terjejas teruk dan kebanyakan yang terkesan terpaksa mengambil jalan memulakan perniagaan demi sesuap nasi. Bagi Puan Nuriza, Kesusahan bukan suatu penghalang untuk berjaya.

Berikut adalah beberapa tip kejayaan salah seorang pengedar int3mall yang Berjaya buat sales hampir setengah JUTA.

 

KONSISTEN FOLLOW PERUBAHAN YANG DILAKUKAN OLEH INT3TREE 

Kunci kejayaan dalam menjadi USAHAWAN Int3Mall adalah sentiasa konsisten dan follow apa perubahan yang dilakukan oleh HQ. Dengan sentiasa mengikuti kelas BOP oleh founder, banyak ilmu-ilmu baru yang bakal kita perolehi Ketika didalam kelas.

SUKA DAN BIJAK MENGHADAPI CABARAN

Walau apa cabaran yang mendatang, tetap terus bertahan. Sentiasa lahirkan TEAM dan LEADER yang berjiwa KENTAL. Jadikan TEAM sebuah “circle” yang sihat. Jika ada masalah sentiasa berbincang dengan mereka. TEAM adalah KELUARGA kecil kita untuk dikongsi dan sama-sama berjaya buat sales.

TIDAK MENJADIKAN KESUSAHAN SEBAGAI TEMBOK UNTUK BERJAYA

Walau membesar dari keluarga yang susah, ia tidak menjadikan semangat untuk BERJAYA! Antara faktor UTAMA yang membolehkan untuk terus melangkah menuju kejayaan adalah. Letakkan suatu IMPIAN yang membolehkan kita merasai kebahagiaan dan membahagiakan keluarga, antara impian yang beliau tanamkan untuk berjaya adalah dapat membantu keluarga dan asbab bersama dengan int3tree beliau dapat membelikan sebuah KERETA untuk ibunya. Semua tips berjaya buat sales ini anda boleh dapatkan melalui siri-siri kelas di Int3mall sharing by Founder

 

Jika ada yang berminat untuk jadi usahawan yang berjaga seperti Nuriza binti Nazir boleh la klik disini.

Berminat untuk membaca lebih banyak artikal boleh la click di sini.

Leave a Reply