Skip to main content

Adakah anda antara mereka yang SEDANG DAN PERNAH berperang dengan masalah kulit?

Bermula dengan rombongan jerawat yang tumbuh tenggelam timbul tenggelam timbul. Kemudian bila umur mencecah 20-an, 30-an, 40-an dan kedepan, masalah kulit lain pula yang muncul. Muka dahlah salah satu aset utama kita, mesti stress kan bila muka kita broken?

Percayalah nak dapatkan kulit yang cantik, bersih dan mulus sebenarnya tidaklah sukar. Caranya dengan mengamalkan diet pemakanan yang baik dan mempraktikkan penjagaan kulit secara asas yang konsisten, dengan ini pelbagai masalah kulit dapat diatasi dengan mudah. Tapi, jangan tunggu sampai kulit tak terkawal baru nak rawat tau. Tapi tak semua orang boleh konsisten untuk jaga diet makanan dalam jangka masa yang lama atas sebab tertentu, cadangan saya cuba anda amalkan Bio-3C dari Int3Tree ni.

 

Bio-3C ni membantu merawat, mencantikkan serta membaiki semula kulit kita dari luaran serta dalaman anda tau. Produk BIO-3C ini merupakan produk yang bertaraf antarabangsa dan bahan yang digunakan bukan calang-calang tau!. Hasilnya kulit dapat kembali bersih, cantik, lembut dan sihat.

BIO-3C MERUPAKAN GABUNGAN 3 BAHAN KLINIKAL TERBAIK

 

PUREWAY VIT-C

Pureway C ini ada klinikal. Pureway-C merupakan Vitamin-C generasi terbaru yang 100% semula jadi, Vitamin-C nya berasal dari jagung, bioflavonoidnya berasal dari citrus dan lipid metabolitnya berasal dari tanaman padi. Kandungan lipid metabolit yang terkandung dalam Pureway-C ini menjadikannya bekerja lebih cepat di dalam tubuh dan lebih mudah diserap dibandingkan vitamin C lainnya. Pada umumnya Vitamin-C yang biasa hanya larut di dalam air saja, sedangkan Pureway-C dapat larut di dalam lemak yang membuatnya bertahan lebih lama di dalam tubuh seseorang.

 

ASTAXANTHIN

Astaxanthin yang mempunyai klinikal. Astaxanthin ini adalah KING OF ANTIOKSIDAN dan 6000 lebih baik dari Vitamin C. Astaxanthin mengandungi antioksidan yang mampu melindungi sel dalam badan serta meningkatkan fungsi dan sistem imunisasi tubuh manusia. Kadar antioksidan yang cukup tinggi berpotensi untuk melindungi kesihatan mata dan otak, mencegah penyakit kronik, kesihatan kulit dan otot.

 

PHYTORETINOL

Bahan ini juga mempunyai klinikal. Phytoretinol terkenal dengan kehebatannya dalam tindak balas anti penuaan.Untuk kulit yang lebih muda, Phyto-Retinol membantu mencegah garis halus, memperbaiki tekstur kulit dan meningkatkan keserian. Untuk kulit yang lebih matang, Phyto-Retinol membantu mengurangkan penampilan garis-garis halus, memperbaiki kekusaman dan memperbaiki tekstur keseluruhan kulit dalam masa seminggu sahaja. Phytoretinol adalah bahan yang banyak di gunakan dalam skincare International yang fungsinya sangat hebat untuk membaik pulih kulit dari lapisan dalam.

 

 

SELAIN ITU, BIO-3C JUGA BERFUNGSI;

  • Merawat kulit tidak sekata
  • Melindungi kulit dari sinar UV
  • Memudarkan tompok-tompok gelap
  • Mengurangkan kedutan dan garisan halus

 

BERAT BERSIH : 5g x 30 SACHET

  • KANDUNGAN : 30 SACHET
  • CARA PENGGUNAAN 1-2 SACHET SEHARI SEWAKTU PERUT KOSONG, DISYORKAN UNTUK KEMAM DI BAWAH LIDAH SEHIGGA LUMAT.

Leave a Reply